Premierul Florin Cîţu a transmis, joi seară, un mesaj de stabilitate pieţelor financiare, partenerilor externi şi investitorilor. ”România este guvernată bine, planul de reformă continuă”, a transmis Florin Cîţu. Acesta a anunţat ă PNRR o să fie aprobat, împreună cu al altor 12 ţări, în septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vreau să dau mesaj pieţelor financiare şi partenerilor externi că România este guvernată bine, planul de reformă continuă (...) PNRR o să fie aprobat, împreună cu al altor 12 ţări, deci nu suntem singurii, în septembrie. O să ne asigurăm că o să fie un PNRR aprobat bun, în care să putem să luăm toţi cei 29, 2 miliarde”, a declarat, joi seară, la Craiova, Florin Cîţu.

Acesta a precizat că în următoarele 45 de zile va îndeplini funcţia de ministru al Finanţelor şi va transmite partenerilor externi că România continuă reformele care au dus la cea mai mare creştere economică.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.