Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, premier desemnat, afirmă, joi, că toate facturile şi cheltuielile statului se vor plăti la timp. ”Urmăresc cu mare atenţie ce se întâmplă şi intervenim în timp real dacă este nevoie”, a transmis Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ştiu că mulţi urmăriţi ce se întâmplă pe pieţele financiare de la noi sau internaţionale. Stiu că unii sunteţi îngrijoraţi. Dar trebuie să ştiţi că suntem într-o poziţie foarte bună faţă de acum zece ani. Avem cel mai mare buffer din istorie. Acum zece ani nu exista un buffer, de exemplu”, a scris Cîţu, joi, pe Facebook.

Premierul desemnat afirmă că urmăreşte ce se întâmplă şi este rpegătit să intervină.

”Urmăresc cu mare atenţie ce se întâmplă şi intervenim în timp real dacă este nevoie. Toate facturile şi chetuielile statului se plătesc la timp. Ştim cât de important este acest lucru pentru toţi angajatorii din Romania şi ne asigurăm că nu există probleme din acest punct de vedere”, a mai anunţat Cîţu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.