Senatorul PNL Florin Cîţu a depus în Parlament un proiect de lege pentru reducerea impozitului pe dividende de la 8% la 5% şi a pragului de plată a contribuţiei de sănătate de la 24 de salarii minime la 12 salarii minime, în cazul veniturilor din chirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am depus proiectul de lege pentru reducerea impozitului pe dividende de la 8% la 5% şi pentru reducerea pragului de plată a contribuţiei de sănătate de la 24 de salarii minime la 12 salarii minime în cazul veniturilor din chirii. Soluţia liberală pentru economie înseamnă taxe puţine şi mai mici, colectare mai bună şi reducerea cheltuielilor de funcţionare a statului. Am demonstrat că se poate în 2020-2021 şi economia a crescut cu 5.9% pe an fără creşteri de preţuri sau dobânzi”, a scris Florin Cîţu, marţi pe Facebook.
 
Liberaul a mai spus că trebuie eliminate toate efectele nocivei ordonanţe 16/2022 impusă de PSD.
 
„Exact cum am făcut în 2020 când am eliminat toate taxele şi restricţiile impuse de PSD prin ordonanţa 114/2018. Oricât ar ţipa propaganda socialistă TOŢI indicatorii economici arată că România a fost mai bine administrată în guvernarea liberală”, a mai spus Cîţu. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.