Premierul Florin Cîţu a precizat că, otrivit datelor INS, creşterea investiţiilor nete cu aproximativ 10% în trimestrul I al acestui an reprezintă un indicator care arată încrederea antreprenorilor, a investitorilor şi a multinaţionalelor în Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Veşti extraordinare din economie! Investiţiile NETE în economie cresc cu aproximativ 10%.  Foarte important pentru români.  Aceste investiţii reprezintă un indicator care arată ÎNCREDEREA antreprenorilor, a investitorilor şi a multinaţionalelor în guvernul pe care îl conduc. 
 
Investiţiile nete reprezintă, printre altele, cheltuielile destinate creării de NOI mijloace fixe, precum şi DEZVOLTĂRII, MODERNIZĂRII şi RECONSTRUCŢIEI celor existente. 
 
Mai simplu, se creează o capacitate mai mare de producţie pentru că se estimează o economie mai mare cu o cerere mai mare şi o PUTERE de CUMPĂRARE mai mare. Creştere economică de care vor beneficia TOŢI românii. Continuăm în acest ritm şi depăşim cele mai optimiste estimări de creştere economică”, a scris Florin Cîţu joi pe pagina sa de Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.