Theodora Becali Mincu, fiica cea mare a omului de afaceri George Becali, şi soţul său, Mihai Theodor Mincu, au redeschis fostul hotel Inter din staţiunea Venus sub denumirea Becali Hotels, anunţă Profit.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi soţi au primit hotelul de la George Becali, care l-a cumpărat anul trecut de la Interagro, grupul omului de afaceri Ioan Niculae.

„Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels şi va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puţine modificări la exterior, la plajă, la şezlonguri. De la anul ne propunem să facem şi schimbări la interior. Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza şi varianta extinderii pe acest segment“, a declarat anterior, pentru Profit.ro, Mihai Mincu.

FOTO: booking.com
FOTO: booking.com

Hotelul, construit în 1971, are 5 etaje, 92 de camere, o suprafaţă construită de 2.670 metri pătraţi şi un teren de 4.584 metri pătraţi, cu acces direct la plajă, două restaurante şi piscină exterioară.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.