Fiat Chrysler va rechema în service 1,48 de milioane de camionete Ram, din cauza riscului ca vehiculele să se deplaseze singure atunci când sunt în parcare, a anunţat vineri compania, transmite Bloomberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atunci când şoferul stă în maşină cu piciorul pe frână o perioadă lungă de timp, în timp ce staţionează, există riscul să se defecteze o componentă de transmisie. În acest caz, vehiculul poate să se deplaseze singur în timp ce se află singur în parcare, potrivit companiei.

Fiat Chrysler a anunţat într-un comunicat că au avut loc şapte răniri şi un mic număr de accidente care ar putea fi asociate cu această defecţiune.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Rechemarea include versiuni ale camionetelor Ram care sunt modele ale anilor 2009-2017.

”Ca întotdeauna, cerem clienţilor să folosească frâna de mână. Şi să se asigure că nu lasă copiii nesupravegheaţi”, a afirmat în comunicat directorul pentru complianţă în domeniul siguranţei, Tom McCarthy.

Rechemarea exclude camionetele Ram construite în anul calendaristic 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.