Cinsi persoane au fost rănite şi una decedată în urma exploziei de Rafinăria Petromidia, iar incendiul din cadrul instalaţiei HPM este izolat şi stabilizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
KMG International, companie care deţine Rafinăria Petromidia, a anunţat că tot personalul a fost evacuat şi procesele tehnologice au fost oprite. 
“Prioritatea pentru noi, de la începutul incidentului la rafinăria Petromidia, a fost siguranţa angajaţilor noştri. Tot personalul rafinăriei Petromidia a fost evacuat şi procesele tehnologice au fost oprite. Din păcate, ca urmare a accidentului, cinci dintre colegii noştri se află în îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Constanţa.
 Ne pare rău să informăm că o persoană a fost identificată ca decedată. Suntem alaturi de familiile victimelor în acest moment tragic”, a anunţat KMG International.
Sursa citată menţionează că incendiul este izolat şi stabilizat. 
“În acest moment, incendiul din cadrul instalaţiei HPM este izolat şi stabilizat, echipele interne şi externe fac eforturi pentru a-l stinge în cel mai scurt timp. Vă reamintim că în cursul acestei zile, pe platforma Petromidia a avut loc un incident în cadrul instalaţiei de hidrofinare petrol motorină (HPM)”, a mai transmis echipa de comunicare a Grupului KMG International.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.