Executivul a adoptat, marţi, un memorandum care suplimentează limitele de credite de angajament şi credite bugetare aprobate pe luna mai 2024 pentru Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Astfel, Guvernul a aprobat suplimentarea limitelor de credite de angajament şi a creditelor bugetare în sumă de 365 milioane lei fiecare, pe luna mai a.c., pentru MADR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Măsura este necesară în vederea asigurării condiţiilor necesare efectuării plăţilor pentru toate formele de sprijin pentru un număr de 250.000 de beneficiari, pentru care au fost finalizate procedurile administrative de verificare a eligibilităţii şi de determinare a sumelor cuvenite, mai spune comunicatul de presă al Guvernului.

 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.