Furnizorul şi distribuitorul de gaze şi energie Engie Romania a anunţat, duminică, decizia de a suspenda temporar, începând cu 16 martie, activitatea din centrele de relaţii cu clienţii din toate judeţele în care are operaţiuni, în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19 şi în conformitate cu deciziile autorităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clienţii au posibilitatea de a realiza diverse tipuri de operaţiuni online, prin intermediul site-ului engie.ro şi al aplicaţiei engiemobile, disponibilă în Google Play si App Store, arată un comunicat al companiei.

Clienţii care au nevoie de asistenţă pot utiliza formularul de contact de pe site-ul engie.ro sau pot utiliza serviciul naţional de call-center, apelând numărul 021.9366.

"Tipurile de operaţiuni pe care clienţii Engie le pot realiza online: vizualizarea detaliilor despre factură şi consum; plata online; transmiterea index-ului lunar (alternativ, se poate transmite şi la numărul de telefon 0800.800.200 pe baza codului de autocitire, regăsit pe factura de gaze naturale); activarea facturii electronice; încheierea unui contract de energie electrică, gaze naturale şi servicii tehnice; schimbarea titularului de contract”, informează compania.

La nivelul Engie Romania, a fost constituit un comitet de coordonare cu autorităţile centrale şi locale.

”Acesta urmăreşte îndeaproape situaţia şi ia măsurile de prevenţie care se impun atât pentru angajaţi, cât şi pentru clienţi, asigurând în acelaşi timp continuitatea serviciului de furnizare a gazelor naturale”, spun reprezentanţii companiei.

Grupul Engie este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice. Engie Romania este principala filială a grupului în România şi deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, ENGIE Servicii, ENGIE Building Solutions, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de electricitate.

Engie Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,8 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 20.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au 3.900 de angajaţi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.