Engie România, unul dintre cei doi mari furnizori de gaze din România, va cumpăra 262 de autovehicule de la Renault Commercial Roumanie, valoarea contractului ridicându-se la 16,4 milioane de lei (circa 3,58 milioane euro), fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Renault a depus singura ofertă primită de Engie la licitaţia organizată, care estima iniţial contractul la aproape 3,86 milioane euro. Acesta este încheiat pentru o perioadă de un an.

În anunţul de participare la licitaţie, furnizorul de gaze a menţionat că doreşte să achiziţioneze 262 de autovehicule noi, dintre care 250 de utilitare, diverse modele, precum şi 12 autoturisme, pentru desfăşurarea activităţii.

Totodată, Engie vrea din partea constructorului auto o garanţie de bună execuţie, în valoare de 5 % din preţul contractului fără TVA.

Aceasta va fi constituită printr-un instrument de garantare emis de o bancă sau o companie de asigurări.

Renault a câştigat şi licitaţia organizată la finalul anului 2016 de către Engie România, prin care a cumpărat anul trecut 266 de autovehicule, pentru 3,21 milioane euro, fără TVA.

Engie România este unul din cei doi mari furnizori de gaze de pe piaţă, alături de E.ON.

Grupul francez Engie este prezent în Romania în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice.

Engie România şi filialele sale au 1,6 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 19.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au 3.620 de angajaţi.

Renault Commercial Roumanie, parte a grupului francez Renault, comercializează pe piaţa românească mărcile Dacia, Renault şi Nissan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.