Companiile de distribuţie controlate de grupul italian Enel în România au lansat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) o procedură pentru achiziţia de stâlpi de beton, pentru modernizarea şi extinderea reţelei de distribuţie de energie electrică. Compania va achiziţiona minimum 2.000 de stâlpi, cu posibilitatea de extindere până la 12.000 de bucăţi, valoarea totală a achiziţiilor putând ajunge până la aproximativ 18 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Enel Distribuţie Muntenia, Enel Distribuţie Dobrogea şi Enel Distribuţie Banat vor executa în perioada următoare lucrări de modernizare sau de dezvoltare a reţelelor aeriene de distribuţie a energiei electrice.

"Astfel, stâlpii vor fi înlocuiţi în cazul în care cei existenţi nu mai respectă normele de siguranţă, este necesară montarea de conductori cu secţiune mai mare, pentru un consum sporit sau pentru lucrări de extindere a reţelei", precizează compania energetică.

Contractul final va fi de tip cadru, cu trei câştigători pentru fiecare dintre companii, cu o durată de trei ani.

Cele trei companii vor putea face aceste achiziţii pentru lucrările de investiţii în reţeaua de distribuţie a energiei electrice din Bucureşti, Ilfov, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea, Constanţa, Arad, Timiş, Hunedoara şi Caraş-Severin.

"Companiile de distribuţie din cadrul Enel desfăşoară un program amplu de modernizare în toate cele trei regiuni pe care le administrează, cu scopul de a îmbunătăţi constant calitatea serviciilor oferite clienţilor săi, având o strategie pe termen lung de investiţii în reţeaua de distribuţie a energiei electrice", spun oficialii Enel.

Enel deţine trei din cele opt distribuţii regionale de energie electrică din România. Grupul are 2,7 milioane de clienţi pe piaţa românească, în zona Capitalei, Banat şi Dobrogea. Enel are peste 3.100 de angajaţi în România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.