Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, liderii pieţei de furnizare de energie electrică din România, au anunţat miercuri atingerea numărului de două millioane de clienţi rezidenţiali pe piaţa concurenţială de furnizare de electricitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dublarea numărului de clienţi de pe piaţa concurenţială în mai puţin de un an reprezintă un moment important în viaţa companiei noastre. Am reuşit să confirmăm încă o dată că suntem furnizorul preferat de români pe această piaţă şi că strategia noastră de a-i plasa în centrul preocupărilor noastre prin oferte personalizate, care răspund nevoilor lor de consum, a fost una de succes. Am continuat să inovăm pentru a simplifica viaţa clienţilor noştri prin oferirea unor servicii cu valoare adăugată, într-un parteneriat pe termen lung, devenind un furnizor integrat de servicii de utilităţi", a declarat Michele Abbate, director general Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, într-un comunicat.

Companiile de furnizare ale grupului Enel în România au intrat, de asemenea, pe piaţa locală de furnizare de gaze naturale pentru consumatorii casnici prin configurarea unor oferte care facilitează utilizarea şi asigură predictibilitate pentru gospodării, oferindu-le beneficiul de a avea un singur furnizor atât pentru electricitate, cât şi pentru gaze naturale.

"Compania s-a concentrat şi asupra zonei serviciilor cu valoare adăugată, având oferte speciale precum Enel Asistenţă, Enel Asistenţă+ pentru electricitate şi Enel Asistenţă Gaz şi Enel Asistenţă Gaz+ pentru gaze naturale. Clienţii beneficiază astfel de pachete de asistenţă tehnică pentru instalaţiile interioare de utilizarea gazelor şi electricităţii, reparaţii de lăcătuşerie, reparaţii ale instalaţiilor de încălzire a apei, verificare tehnică a instalaţiei de gaz, intervenţii de urgenţă la instalaţia de gaz şi centrala termică, printr-o reţea de firme specializate, administrată de partenerul nostru EuropAssistance", arată comunicatul.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privaţi în domeniul energetic, cu operaţiuni în sectorul distribuţiei şi furnizării de electricitate, dar şi al producţiei de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piaţa din România din 2005.

Enel are aproximativ 3.100 de angajaţi în România şi oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienţi. Companiile E-Distribuţie operează reţele cu o lungime totală de aproximativ 128.000 de kilometri în trei zone importante ale ţării: Muntenia Sud (inclusiv Bucureşti), Banat şi Dobrogea, acoperind o treime din piaţa locală de distribuţie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.