Cel mai mare retailer online din România, eMAG, a anunţat, marţi că 20% din livrările din Bucureşti au loc prin easybox, cea mai valoroasă comandă cu livrare la easybox din acest an fiind de 13.000 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În contextul unui peisaj urban tot mai aglomerat şi imprevizibil, clienţii optează din ce în ce mai mult pentru livrarea la easybox. Astfel, clienţii eMAG au efectuat comenzi din peste 1.000 de categorii cu livrare la easybox în primul an de la lansare.

Doar în Bucureşti, unul din cinci clienţi a preferat această modalitate de livrare.

”eMAG a dezvoltat această modalitate de livrare pornind de la ce îşi doresc clienţii: livrare rapidă, predictibilitate şi flexibilitate în privinţa momentului în care îşi pot primi comanda, precum şi un proces rapid de ridicare. Clienţii care aleg livrarea la easybox sunt în general oameni ocupaţi, care preţuiesc timpul şi sunt deschişi către inovaţie. Pe măsură ce infrastructura easybox se va extinde, ne aşteptăm să fie adoptată rapid de către toate categoriile de clienţi”, a declarat Radu Ilinof, director customer experience eMAG.

Potrivit unei analize eMAG, jumătate dintre comenzile cu livrare la easybox sunt ridicate în intervalul 12.00-18.00, iar 85% sunt ridicate în 24 de ore. Cea mai valoroasă comandă cu livrare la easybox din acest an a fost de 13.000 lei, iar clientul care a cumpărat cel mai mult a plătit în total 50.000 lei.

”Recordul pentru cel mai scurt timp petrecut de o comandă în sertarul easybox a fost de 55 de secunde. De asemenea, clientul de top a avut nu mai puţin de 200 de comenzi în ultimele 12 luni, în medie patru comenzi pe săptămână, cu livrare la easybox”, se arată în comunicat.

Totodată, potrivit studiilor, ridicarea unui colet prin intermediul easybox-ului reduce consumul de dioxid de carbon cu cel puţin 20,5% faţă de metoda tradiţională de livrare a coletului prin intermediul serviciilor de curierat.

”Astfel, în loc să facă 50 de drumuri pentru 50 de colete, o maşină care livrează la easybox va face unul singur. La easybox pot fi comandate toate produsele de dimensiuni mici şi medii vândute de eMAG sau de partenerii eligibili”, se arată în comunicat.

Cele mai încăpătoare easybox-uri sunt cele din Swan Office Park Voluntari – 200 de sertare, showroom Crângaşi – 140 de sertare şi easybox Plaza Mall Bucureşti – 100 de sertare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.