Elon Musk s-a adresat pentru prima dată angajaţilor Twitter, joi, proiectând o nevoie de ”raţionalizare a numărului de angajaţi”, dar oferind şi alte câteva detalii noi despre preluarea companiei de social media, în valoare de 44 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Musk a apărut la o discuţie video cu o întârziere de 10 minute, la ceea ce s-a dovedit a fi o sesiune liberă de întrebări şi răspunsuri moderată de un director al Twitter, în care Musk a gândit despre existenţa extratereştrilor şi a altor civilizaţii spaţiale şi despre părerea sa că Twitter ar trebui să ajute ”civilizaţia şi conştiinţa”.

El le-a spus angajaţilor Twitter că doreşte să crească numărul de utilizatori ai serviciului la cel puţin un miliard de oameni şi a spus că publicitatea va rămâne importantă pentru companie, în ciuda faptului că a spus anterior că crede că Twitter nu ar trebui să difuzeze reclame, potrivit unei înregistrări audio a întâlnirii, ascultată de Reuters.

”Cred că publicitatea este foarte importantă pentru Twitter. Nu sunt împotriva publicităţii. Probabil că aş vorbi cu agenţii de publicitate şi aş spune: ‘hei, să ne asigurăm că reclamele sunt cât mai distractive posibil’”, a spus Musk.

Angajaţii Twitter au apelat la un canal intern Slack în timpul sesiunii, postând meme şi plângându-se că Musk nu oferă răspunsuri utile cu privire la viziunea sa pentru afacere şi compensarea angajaţilor.

De asemenea, ei au cerut pe Slack ca moderatorul să-l întrebe pe Musk despre părerile sale despre munca de la distanţă, deoarece Twitter permite în prezent angajaţilor să lucreze de la distanţă sau la birou.

Musk a spus că crede că personalul Twitter ar trebui să încline spre lucrul într-un birou, dar şi-a exprimat dorinţa de a face câteva excepţii.

Accentul ar trebui să fie ”spre munca în persoană, dar dacă cineva este excepţional, atunci munca la distanţă poate fi în regulă”, a spus el.

Musk a participat la discuţia video purtând o cămaşă albă şi părea să stea într-o bucătărie, potrivit unei surse care a urmărit apelul. Când şi-a oprit videoclipul la sfârşitul întrebărilor şi răspunsurilor, avatarul său părea să fie două mâini în forma numărului 69, o aparentă referire la o poziţie sexuală, a spus sursa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.