Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat, miercuri, că a fost respinsă definitiv contestaţia pentru lotul 2 din Autostrada de Centură a Bucureştiului şi astfel va putea fi semnat contractul cu câştigătorul licitaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 “S-a respins ultima contestaţie definitiv la Curtea de Apel pentru lotul 2 din Autostrada de Centură a Bucureştiului Autostrada 0, în partea de nord. Lotul 2 este între DN 1, zona Corbeanca şi DN 2, zona Colentina. Acest sector de autostradă a fost câştigat de o firmă românescă care lucrează foarte bine şi pe alte proiecte din ţară, spre exemplu drumul expres Craiova – Piteşti. Fusese respinsă deja contestaţia la prima etapă la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, s-a respins şi la Curtea de Apel ceea ce înseamnă că se poate semna acest contract”, a afirmat Drulă, la finalul şedinţei de Guvern. 
 
Ministrul a menţionat că este al doilea lot de pe zona de nord a autostrăzii care va avea contract semnat. 
 
“Este al doilea lot de pe zona de nord a autostrăzii de centură a Bucureştiului – A0, care va avea contract semnat. Lotul patru este semnat cu aceeaşi firmă între autostrada A2 şi DN 3, în zona Lacului Cernica”, a explicat Cătălin Drulă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.