Liderul PSD Liviiu Dragnea a declarat duminică, în legătură cu modificările la Codul Fiscal, că există o singură problemă, pe care însă Guvernul o va rezolva, cea a angajaţilor din IT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem o singură problemă, care va fi rezolvată de către Guvern: cei care lucrează în IT. Dar sunt mai multe variante, pe care colegii din Guvern le vor propune", a spus Liviu Dragnea.

El a precizat că cei care lucrează în IT aveau impozit pe venit 0, care va rămâne aşa, dar că "salariile oricum  nu le scad, ci se pune problema dacă firma cheltuieşte mai mult".

În ceea ce priveşte acuzaţiile de neconstituţionalitate privind Codul Fiscal, el a susţinut că s-a lucrat foarte mult la proiectul de modificare, împreună cu specialişti.

"Nu văd de ce ar putea fi neconstituţional. Companie dupa companie anunţă că nu vor scădea salariile", a argumentat preşedintele PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.