Terra România, unul dintre cei mai importanţi distribuitori pe piaţa de utilaje terasiere, de construcţii și industriale, vrea să obţină în acest an vânzări de 42 milioane euro pentru anul 2021, în creştere cu 15% faţă de anul precedent, a anunţat miercuri compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Anul acesta implinim 20 de ani de prezenţă pe piaţa din România, avem investiţii cumulate de peste 15 milioane de euro în 4 sedii regionale (Bucureşti, Braşov, Turda, Timişoara) şi creşteri anuale constante. 2020 a reprezentat un moment al consolidării pentru noi. Întreaga echipă de 135 de oameni s-a mobilizat şi împreună, am căutat soluţii de redresare, consolidare şi creştere. Toate companiile au fost încercate într-un fel sau altul în acest an şi cu toţii am întâmpinat diverse provocări, pe marginea crizei sanitare şi a pandemiei. Consider că am echilibrat businessul la un nivel care permite o creştere riguroasă pentru 2021 şi sunt foarte optimist că vom reuşi să revenim la nivelul anterior anului pandemic. Piaţa construcţiilor este stabilă şi nu a fost puternic afectată, de la nivelul autorităţilor centrale sunt anunţate proiecte noi de infrastructură, iar clienţii arată un apetit crescut pentru a livra rezultate pozitive”, a declarat directorul general al Terra România, Victor Vasluian.

Vectorii de creştere pentru anul 2021 au fost temeinic analizaţi şi pregătiţi în anul 2020, an care a reprezentat un moment de reflecţie, analiză şi reinventare a mecanismelor interne pentru a face faţă noilor provocări apărute odată cu pandemia. 

Creşterea afacerilor este fundamentată pe integrarea în portofoliu a unui nou partener – Dynapac (producător de cilindri compactori şi repartizoare de asfalt), lansarea de noi modele de buldoexcavatoare ale partenerului strategic JCB (liderul mondial pe acest segment de utilaje), precum şi pe soluţiile oferite in domenii conexe construcţiilor, cum ar fi reciclarea deşeurilor, industria forestieră, aplicaţiile industriale şi logistică portuară sau aplicaţii municipale. 

Prezentă încă din anul 2001 pe piaţa românească de utilaje terasiere, de construcţii şi industriale, Terra România este reprezentată astăzi de trei entităţi juridice: Terra România Utilaje de Construcţii, Terra Palfinger şi RentAll care asigură atât vânzarea utilajelor căt şi servicii post-vânzare de mentenanţă sau finanţare a acestora. Compania acoperă întreg teritoriul României atât prin cele 4 sedii regionale (Bucureşti, Braşov, Turda, Timişoara), cat şi prin reţeaua mobilă de agenţi de vânzare şi mecanici de teren. Parte a grupului austriac Terra Holding, reprezintă pe piaţă brandurile: JCB, Sennebogen, Rubblemaster, Dynapac, Palfinger, Bell, Arjes, Pronar.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.