Tester Grup, cel mai mare distribuitor auto din Iaşi şi zona Moldovei prin intermediul Casa Auto, a anunţat că a finalizat procesul de reamenajare totală a centrului de service Dacia-Renault-Nissan pentru automobile cu motor termic, hibride şi electrice pe care îl deţine în Iaşi. Investiţia se ridică la 1,8 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Tester Grup, cel mai mare distribuitor auto din Iaşi şi zona Moldovei prin intermediul Casa Auto, a finalizat procesul de reamenajare totală a centrului de service pentru automobile cu motor termic, hibride şi electrice pe care îl deţine în Iaşi. Centrul beneficiază acum de tehnologii energetice sustenabile, care reduc emisiile CO2 cu 112,69 tone pe an”, anunţă compania.

Investiţiile au vizat lucrări integrale de modernizare a tehnologiilor pentru reducerea timpilor de intervenţie şi de aşteptare pentru clienţi şi creşterea productivităţii cu minimum 15%, a calităţii lucrărilor şi sustenabilităţii operaţiunilor. 53 de noi echipamente cu tehnologie de ultimă generaţie, cu consum redus de energie şi impact redus asupra mediului, au intrat în dotarea centrului de service Dacia-Renault-Nissan.

Ansamblul de energie regenerabilă instalat permite locaţiei să fie independentă energetic 100% prin sistemul de panouri fotovoltaice şi pompe de căldură şi să diminueze emisiile CO2 cu 112,69 tone/an, mai mult de 30% faţă de nivelul actual. 815 metri pătraţi de panouri au fost montate, cu o putere instalată de 170 kW. Iar sistemul hibrid de pompe de căldură pentru încălzire şi răcire înregistrează o putere de 400 kW. Alături de acestea au fost schimbate integral sistemele de tâmplărie, uşi secţionale şi suprafeţe vitrate cu unele cu eficienţă crescută, care permit diminuarea pierderilor termice şi un consum redus de energie.

„Centrul nostru de service Dacia-Renault-Nissan s-a transformat total într-unul dintre cele mai moderne. Am integrat tehnologii de ultimă oră şi procese performante care ne permit să fim mai buni şi mai rapizi, tehnologii prietenoase cu mediul prin care ne reafirmăm angajamentul pentru sustenabilitate. Investiţia de 1,8 milioane euro are loc la momentul în care sărbătorim 30 de ani de Tester Grup. E o ocazie în care marcăm poate mai puţin trecutul şi mai mult viitorul – ne pregătim, cu energie, voinţă şi viziune, pentru următorii 30 de ani. Vom continua să ne consolidăm impactul pozitiv în Iaşi şi în zona Moldovei, în viaţa clienţilor, partenerilor şi colegilor noştri”, a declarat Bogdan Toporaş Piţigoi, preşedinte Tester Grup.

Staţia ITP a fost total dotată cu tehnologii de ultimă oră, de remarcat fiind standurile pentru testarea sistemului de frânare şi a suspensiilor, combina analizor de gaze şi opacimetrul cu modul OBD care îndeplineşte noul standard RAR. Sistemul de gestiune al magaziei pieselor de schimb are implementat modelul Kaizen de eficienţă maximă şi standardizare, în plus permite reducerea timpilor prin recepţia livrărilor de piese pe timpul nopţii.

Spălătoria auto automatizată Karcher beneficiază de tehnologie performantă şi rapiditate în operare, cu un ritm de o maşină la fiecare două minute, consum redus de apă şi modul de reciclare a apei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.