Directorii generali ai companiilor American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines şi reprezentanţii altor operatori aerieni s-au întâlnit vineri, virtual, cu oficiali ai Casei Albe, pentru a discuta despre poluarea din aviaşie şi pentru a cere sprijin pentru carburanţi pentru avioane mai ecologici, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul general al United, Scott Kirby, a arătat clar că operatorul este pe deplin angajat să facă faţă crizei climatice şi a solicitat sprijinul Casei Albe în vederea includerii de ”stimulente pentru combustibil pentru avioane sustenabil şi captarea dioxidului de carbon în viitorul program de stimulare economică”, a anunţat compania aeriană într-un comunicat.

Gina McCarthy, consilierul naţional pentru climă de la Casa Albă, consilierul economic Brian Deese şi secretarul pentru transporturi, Pete Buttigieg, au participat la întâlnirea care a inclus discuţii despre utilizarea biocombustibililor pentru alimentarea călătoriilor aeriene şi reducerea emisiilor de carbon.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.