Direcţia de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Sector 4 a lansat o licitaţie de 170,3 milioane lei (36 milioane euro), fără TVA, pentru achiziţia de servicii de proiectare, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia vizează achiziţia de ”servicii de proiectare constând în expertiza tehnică, audit energetic şi certificatul de performanţă energetică iniţial, documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie, studiu de fezabilitate, plan urbanistic de detaliu, documentaţii pentru obţinerea avizelor cerute în certificatul de urbanism şi documentaţia tehnică pentru autorizarea lucrărilor de construire, proiect tehnic şi detalii de execuţie, asistenţă tehnică, certificat energetic de performanţă la încheierea lucrărilor şi punctul de vedere al proiectantului, pentru construcţii existente şi extinderi, construcţii noi”, potrivit anunţului.

Durata acordului cadru este de 48 de luni, iar finanţarea este asigurată din fonduri bugetare. Media cifrei de afaceri globală a ofertantului din ultimii trei ani (2016, 2017, 2018) trebuie să fie cel puţin egală cu suma de 11,5 milioane lei.

Ofertantul trebuie să facă dovadă că a prestat în ultimii 3 ani, calculaţi până la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor, în cadrul unuia sau mai multor contracte, servicii similare a căror valoare cumulată să fie de minimum 11,5 milioane lei.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.