Dinu Bumbăcea preia conducerea PwC România începând cu 1 iulie 2021, preluând acest rol de la Ionuţ Simion, care a condus compania timp de şase ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dinu Bumbăcea devine country managing Partner PwC România începând cu 1 iulie 2021, preluând acest rol de la Ionuţ Simion care a condus compania timp de 6 ani. Ionuţ va continua în cadrul PwC România, coordonând dezvoltarea portofoliului de clienţi strategici, precum şi practica de preţuri de transfer la nivelul Europei Centrale şi de Est", a anunţat compania de consultanţă.

Cu peste 28 de ani de experienţă în servicii profesionale, dintre care 21 ani ca partener, Dinu Bumbăcea este liderul Departamentului de Consultanţă pentru Afaceri PwC România. De-a lungul carierei sale, a coordonat o gamă largă de proiecte de consultanţă în România şi Europa Centrală şi de Est, în diverse industrii. Este absolvent al Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Politehnicii Bucureşti, deţine un master în inginerie electrică în cadrul Georgia Institute of Technology SUA şi o diplomă de specializare în tratamentul digital al imaginilor de la Supélec Franţa. Este membru al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi din Marea Britanie (ACCA) şi al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

”Trăim vremuri fără precedent, care ne-au arătat cât de vulnerabili suntem, dar mai ales cât de puternici suntem împreună. Vom continua să fim alături de clienţii noştri, oferind servicii cu valoare adăugată, de colegii noştri, clădind echipe performante şi motivate, şi nu în ultimul rând alături de comunităţile în care trăim şi lucrăm”, a declarat Dinu Bumbăcea.

PwC România marchează în acest an 30 de ani de activitate pe piaţa locală, fiind prima mare companie de servicii profesionale înregistrată în România după 1989.  În prezent, echipa PwC România şi Moldova numără peste 800 de profesionişti şi este coordonată de 21 parteneri, având birouri deschise în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Chişinău.

PwC este o reţea de firme prezentă în 155 de ţări cu mai mult de 284.000 de profesionişti ce oferă servicii în domeniul auditului, consultanţei fiscale şi consultanţei pentru afaceri.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.