Dezvoltatorul imobiliar Primavera Development dezvoltă 35 de vile în proiectul rezidenţial Green Lake, din nordul Bucureştiului. Valoarea totală a investiţiei derulate de Primavera Development se ridică la aproximativ 30 de milioane euro. Green Lake va fi dezvoltat pe un teren de două hectare, pe malul Lacului Griviţa, în zona Siseşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dezvoltatorul imobiliar Primavera Development începe construcţia unei noi etape a proiectului rezidenţial de vile Green Lake, amplasat în  sectorul 1 din Bucureşti, cu o investiţie estimată la aproximativ 30 de milioane de euro. Noua etapă a proiectului Green Lake va fi dezvoltată pe un teren de aproximativ două hectare, pe malul Lacului Griviţa, în zona Siseşti din nordul Bucureştiului”, anunţă compania.

Primavera Development a achiziţionat terenul de la proprietarii anteriori ai ansamblului rezidenţial Green Lake, finalizat în 2009, cu scopul de a dezvolta un proiect nou.

“Green Lake by Primavera Development îşi propune să fie un proiect unic într-o comunitate deja bine stabilită, căreia îi va aduce plus valoare prin dezvoltarea a 35 de vile şi amenajarea a 30.000 mp de spaţii publice. Investim 30 de milioane de euro în locuinţe moderne, completate de o şcoală privată şi o promenadă pe malul Lacului Griviţa. Întregul proiect urmează să fie livrat comunităţii în termen de doi ani”, a declarat Clara Belizarie, business development manager la Primavera Development.

Primavera Development va construi etapizat 35 de vile înşiruite, cuplate sau izolate, cu câte trei sau patru camere, două băi şi cel puţin două locuri de parcare. Fiecare dintre vile va avea regim de înălţime P+2E, cu suprafeţe construite între 250 mp şi 545 mp şi cu grădini proprii de la 110 mp la 625 mp. Preţul unei vile în prima etapă a procesului de vânzare porneşte de la 425.800 euro.

Prima etapă din dezvoltarea Green Lake constă în construirea a 18 vile cu regim de înălţime P+2E pe latura vestică a amplasamentului, cu un timp de execuţie de 18 luni. Dintre acestea, 30% au fost deja pre-contractate, confirmând calitatea recunoscută a proiectelor Primavera Development.

Cea de-a doua etapă a proiectului Green Lake va consta în dezvoltarea  a două blocuri cu regim de înălţime redus de S+P+3E şi S+P+4E, cu subsol comun în care vor fi amenajate aproximativ 80 de locuri de parcare, piscină şi club, ce vor fi accesibile tuturor locatarilor din complexul Green Lake, precum şi din alte 17 vile, construite pe un teren de 6.500 mp. Execuţia acestei etape are un timp estimat de 18 luni, iar până în prezent, 25% din apartamente fiind pre-contractate.

Green Lake by Primavera Development oferă un spaţiu destinat comunităţii pentru activităţi publice. Are 30.000 mp de spaţii publice, o şcoală privată, piscină şi un club accesibile tuturor locatarilor din complex, precum şi o alee de promenadă pe malul Lacului Griviţa.

Printre proiectele dezvoltate de Primavera Development în cei 17 ani de activitate se numără: Proiecte rezidentiale: Zorileanu Apartments (bloc premium boutique), Straulesti Apartments (ansamblu rezidenţial), La Mesteceni (ansamblu de vile în zona Grigore Gafencu), Aviatiei Park (joint venture cu Forte Partners); Clădiri de birouri: Muse Offices (livrat în aprilie 2023), Dem Dobrescu, D’or Business Center, Frumoasa Offices, S-Park (vândut către Immofinanz în 2008).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.