Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a anunţat joi că a demarat lucrările de construcţie pentru proiectul rezidenţial H Eliade 9 Residence, care are un buget alocat de 16 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a demarat lucrările de construcţie pentru proiectul rezidenţial H Eliade 9 Residence. Bugetul alocat dezvoltării se ridică la 16 milioane de euro”, anunţă compania.

Încă din faza de pre-construcţie, 40% din unităţile disponibile au fost vândute.

”H Eliade 9 Residence va deveni, cu siguranţă, unul dintre proiectele-reper ale segmentului rezidenţial upper-premium, iar asta nu doar datorită locaţiei privilegiate sau imediatei sale proximităţi de Vila Lac 1, ci şi datorită design-ului său uimitor şi inovator. Fiecare apartament a fost conceput respectând cele mai elegante şi moderne tendinţe în design şi prezintă ferestre vitrate care încep de la podea şi continuă până la tavan, finisaje luxuriante şi sisteme Smart-Home integrate. Adiţional cumpărătorilor din România, am încredere că acest proiect prestigios va atrage şi cumpărători din exteriorul ţării”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman şi Board Controller Hagag Group.

Odată finalizat, proiectul va afişa de un regim de înăţime de subsol, demisol, parter şi patru nivele, 35 de apartamente exclusiviste de două, trei şi patru camere şi duplexuri de cinci şi şase camere, cu suprafeţe de până la 440 de metri pătraţi şi terase de dimensiuni ample, grădini proprii pentru unităţile de la demisol şi 62 de locuri de parcare subterane.

Imobilul va dispune de sisteme Smart-Home integrate, faţade ventilate, centrală termică şi panouri solare, sistem de răcire VRV individual pentru fiecare unitate, uşi blindate pentru intrările în apartamente, sisteme de supraveghere CCTV pentru zonele comune, pardoseală din lemn masiv, uşi filomuro cu cadru ascuns, suprafeţe antiderapante pentru zona de bucătărie şi profile din aluminiu. 

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidenţiale şi comerciale în România. Compania este implicată în achiziţionarea, dezvoltarea şi renovarea unor imobile şi proiecte care implică mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux şi de dezvoltare ale Bucureştiului.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.