Dezvoltatorul imobiliar Forte Partners investeşte 37 milioane euro într-un nou proiect rezidenţial denumit Aviaţiei Park, care va include 352 de locuinţe şi va fi amplasat în zona de nord a oraşului, în cartierul Aviaţiei, a anunţat joi compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am analizat fiecare detaliu, de la circulaţii la ergonomia spaţiului, de la necesitatea unui lobby amplu, cu atrium de şase metri înălţime şi până la nivelul de zgomot sau confortul termic. Este un proiect aparte, în care avem mare încredere şi care a generat deja peste 60 de rezervări în etapa de pre-vânzare” a declarat directorul general şi fondatorul Forte Partners, Geo Mărgescu.

Aviaţiei Park a primit autorizaţia de construcţie pentru prima fază şi va demara execuţia în vara acestui an. Proiectul include patru clădiri şi se va livra în două etape.

Prima fază include două blocuri, 176 de apartamente şi studio-uri, care se vor finaliza în termen de 18 luni de la data începerii lucrărilor.

În cea de a doua etapă se vor preda următoarele 176 de unităţi, livrate la şase luni de la data finalizării primei faze.

Peste 50% din suprafaţa proiectului va fi reprezentată de spaţii verzi. Din cei 15.000 de metri pătraţi de teren, numai 3.700 metri pătraţi vor fi ocupaţi de amprenta celor patru clădiri.

Peste 11.000 mp sunt dedicaţi piaţetei, aleilor pietonale, drumurilor de acces şi vegetaţiei, cu aliniamente de copaci şi plante perene, concepute pentru o armonie a grădinilor în fiecare sezon.

Regimul de înălţime al blocurilor este de parter plus 10 etaje, în vreme ce suprafaţa utilă a studio-urilor şi apartamentelor de până la patru camere variază între 50 şi 150 de metri pătraţi, a mai precizat compania.

Forte Partners a fost înfiinţat în 2014 de către un grup de investitori cu o vastă experienţă în mediul de afaceri românesc. În portofoliul dezvoltatorului se regăsesc proiectele de birouri Ştefan cel Mare şi The Bridge, precum şi terenuri pentru proiecte viitoare în diverse zone importante din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.