Dezvoltatorul de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium Nordis Group a înregistrat vânzări de 53 de milioane de euro în primele opt luni, cu peste 550 de proprietăţi vândute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nordis Group, dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium din România, a înregistrat vânzări de 53 de milioane de euro în intervalul ianuarie – august 2021. Cele peste 550 de proprietăţi achiziţionate fac parte din proiectele Nordis Mamaia, Sinaia, Braşov şi Nordis View”, anunţă compania.

Un procent de peste 50% dintre apartamente s-a vândut în ansamblul Nordis Mamaia atât în corpurile dezvoltate în prima etapă, cât şi în etapa a doua a proiectului.

Peste 550 de unităţi, precum studiouri, apartamente cu două, trei şi patru camere au fost achiziţionate anul acesta. Cele mai multe vânzări au avut loc în luna august, în plin sezon estival, atunci când s-au vândut peste 200 de proprietăţi. 

În urma statisticilor referitoare la profilul clienţilor Nordis, peste 88% dintre cumpărători deţin şi alte investiţii în domeniul imobiliar. Totodată, o proporţie de 67% dintre aceştia sunt antreprenori sau manageri. 

Anul acesta, Nordis Group a lansat spre vânzare etapa a doua a proiectului Nordis Mamaia de cinci stele, care cuprinde 1.000 de apartamente rezidenţiale şi sală polivalentă cu 1.000 de locuri, cazino premium, zonă de promenadă, piscine exterioare, centru de recuperare medicală, spaţii comerciale şi food court.

În această vară, Nordis a demarat construcţia a două proiecte: Nordis Sinaia de 5 stele, foarte aproape de pârtia de schi, şi Nordis View de 5 stele, imobilul rezidenţial premium de pe Şoseaua Fabrica de Glucoză din Bucureşti. 

În luna octombrie a acestui an, Nordis Group va începe lucrările pentru ansamblul Nordis Braşov, proiectul hotelier şi rezidenţial de 5 stele care va fi dezvoltat pe Drumul Poienii.

De-a lungul anilor, Nordis Group s-a dezvoltat de la stadiul de agenţie imobiliară la dezvoltator. Grupul de firme Nordis are capital 100% românesc şi este format din 7 entităţi: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel şi Nordis Property Management.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.