Comnord Development, dezvoltator de proiecte premium din piaţa locală, anunţă că a lansat vânzările în complexul Quartier Du Nord, noul proiect rezidenţial de pe malul Lacului Tei din Bucureşti. Lucrările de execuţie sunt planificate să înceapă anul acesta în luna septembrie, investiţia proiectului fiind estimată la peste 30 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comnord Development, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte premium din piaţa locală, cu peste 30 de ani de experienţă, a lansat vânzările în complexul Quartier Du Nord, noul proiect rezidenţial de lux localizat în nordul Bucureştiului. Lucrările de execuţie sunt planificate să înceapă anul acesta în luna septembrie, investiţia proiectului fiind estimată la peste 30 milioane euro”, anunţă dezvoltatorul.

Livrările pentru Quartier du Nord sunt planificate pentru trimestrul IV 2025.   

Amplasat pe malul Lacului Tei, în inima polului de business Pipera-Floreasca, Quartier du Nord se află la 10 minute de mers pe jos de staţia de metrou Pipera.

Proiectul va beneficia de toate facilităţile necesare unui proiect exclusivist, oferind comunităţii toate facilităţile unei vieţi urbane moderne precum: proximitatea faţă de şcoli, galerii comerciale, vedere panoramică spre lac, finisaje premium şi peste 2.000 mp de spaţii verzi.

Amplasat pe un teren de 5.900 mp, ansamblul cu regim de înălţime P+6/6D+ET 7R va livra în total 129 de unităţi rezidenţiale, de la studiouri şi apartamente cu grădină privată, până la apartamente de 4 camere, precum şi duplexuri. Proiectul, de tipul gatted community, va fi certificat Green Home şi va beneficia de 162 de locuri de parcare subterane, un parc propriu cu loc de joacă pentru copii de aproximativ 2.400 mp, pompe de căldură aer-apa pentru încălzire şi răcire, panouri fotovoltaice pentru consumul de energie electrică aferent părţilor comune, acces securizat, supraveghere video, finisaje de lux, etc.

”Comnord Development a proiectat Quartier du Nord respectând cerinţele de mediu, sustenabilitatea fiind unul dintre obiectivele principale ale companiei. Astfel, clădirea se bucură de o eficienţă energetică deosebită datorită materialelor şi tehnologiilor moderne, care facilitează o amprentă scazută de CO2 şi un consum redus de energie”, precizează dezvoltatorul.

Compania imobiliară Crosspoint Real Estate va asista în exclusivitate Comnord în procesul de vânzare a ansamblului Quartier du Nord.

“Zona de nord a Bucureştiului rămâne reperul absolut pentru clienţii segmentului premium, iar Quartier du Nord oferă, pe lângă localizarea ideală şi finisajele premium, locuinţe sustenabile la cele mai înalte standarde ale secolului 21. O dovadă în plus a calităţii pe care o oferă Quartier du Nord este că, în doar două luni de la lansare, proiectul este vândut în proportie de 40%”, spune Alin Popa, director, Residential Agency, Crosspoint Real Estate.

Grupul Comnord este un dezvoltatori imobiliar premium şi de lux înfiinţat în 1991. A dezvoltat proiecte rezidenţiale precum Washington Residence ş Jean Monnet 10 sau proiecte de birouri precum Ion Mincu 3 sau Geroges Clemenceau 11. 

Crosspoint Real Estate este fondată în 2005 şi oferă atât servicii de tranzacţionare şi consultanţă pentru domeniul imobiliar, cât şi solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăţi: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri şi rezidenţial. Crosspoint Real Estate este asociatul internaţional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 2,15 miliarde lire generate în 2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.