Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, în debutul şedinţei de Guvern că programul Start Up Nation va continua ”într-o formă simplificată, care să răspundă mai bine aşteptărilor tinerilor”. Vor primi finanţare 10.000 de proiecte, iar fiecare beneficiar va putea primi 200.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Continuăm programul Start Up Nation într-o formă simplificată, care să răspundă mai bine aşteptărilor tinerilor care or să pornească o afacere prin a doua ediţie a acestui program pe care o adoptăm în şedinţa de Guvern de astăzi. Ne propunem să oferim sprijin pentru 10.000 de proiecte, fiecare beneficiar poate primi 200.000 de lei”, a declarat Viorica Dăncilă, în debutul şedinţei de Guvern.

Premierul a precizat că se va acorda o atenţie mai mare dezvoltării afacerilor în zonele ţării în care numărul întreprinderilor mici şi mijlocii este mai scăzut.

În plus, este vizată o susţinere mai puternică a antreprenorilor prin eliminarea unor proceduri administrative şi acordarea unor sume de finanţare sub formă de avans.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.