Agenţia de turism DAL Travel anunţă o creştere de 40% a cererii pentru programele de tip premium. Cele mai solicitate astfel de destinaţii sunt Polinezia Franceză, Arhipelagul Hawaii, Australia, Noua Zeelandă şi croazierele de lux. Cel mai scump program din ultima vreme achiziţionat de la DAL Travel a costat 45.000 de euro şi a implicat explorarea Arhipelagului Polinezian, cu zboruri în business class şi cazări în bungalow-uri pe apă din resorturi de 5 stele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consultanţii DAL Travel, unul dintre cei mai mari touroperatori din România cu produse turistice de tip premium, înfiinţat în anul 2000 şi membru al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), anunţă topul celor mai scumpe şi rafinate pachete turistice şi circuite super premium pentru anul 2024. Cu destinaţii ce promit o experienţă excepţională şi memorabilă, aceste călătorii sunt menite să ducă turiştii noştri în aventuri de neuitat, în cele mai spectaculoase colţuri ale lumii. Cererea pentru programele Super Premium a crescut, potrivit consultanţilor DAL Travel, cu 40% faţă de anul precedent. Cel mai scump program din ultima vreme achiziţionat de la DAL Travel a costat 45.000 de euro şi a implicat explorarea Arhipelagului Polinezian, cu zboruri în business class şi cazări în bungalow-uri pe apă din resorturi de 5 stele”, anunţă compania.

Astfel, un Revelion în Polinezia Franceză şi Japonia costă 8.670 euro/persoană, iar Revelionul în Sydney şi o croazieră de lux în Pacific costă 7.870 euro/persoană.

Un circuit în Chile şi Insula Paştelui în martie 2024 costă 6.370 euro/persoană, în timp ce o croazieră în Patagonia şi Antarctica la începutul anului viitor costă 6.640 euro/persoană.

O croazieră de Crăciun şi Revelionul în Asia costă 5.880 euro/persoană, iar acelaşi pachet în Marea Caraibilor costă 5.765 euro/persoană şi 5.480 euro/persoană în Insulele Canare.

De asemenea, un pachet de vacanţă care include petrecerea Crăciunului în Ecuador şi Revelionul în Insulele Galapagos costă în jur de 5.700 de euro de persoană, preţ asemănător unui circuit în Chile, Argentina, Brazilia şi Carnavalul de la Rio, între februarie-martie 2024.

"Itinerariile acestor pachete turistice reprezintă aventuri de neuitat, experienţe cu totul deosebite. Ele scot turiştii din "drumuri bătătorite" pentru a experimenta adevărata esenţă a destinaţiei. Noi transmitem mereu turiştilor noştri: faceţi din viaţă cea mai frumoasă aventură! De altfel, sloganul DAL Travel este "Agenţia devoratorilor de turism", iar deviza pentru destinaţiile premium este "Pentru amintirile unei vieţi". O destinaţie premium nu se rezumă doar la exotism sau distanţe îndepărtate. Înţelegem că o călătorie premium înseamnă o experienţă de neuitat, care îmbină serviciile impecabile cu locaţii de excepţie. Am avut familii, cupluri, care au cheltuit peste 30.000 de euro pentru anumite experienţe unice de călătorie”, declară Daniela Nedelcu, director general al DAL Travel.

Programele Super Premium presupun grupuri mici şi exclusive şi includ şi un ghid experimentat care va fi mereu la dispoziţia turiştilor. De asemenea, pentru o călătorie premium, sunt alese cele mai prestigioase hoteluri, croaziere şi experienţe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.