Dacia participă, în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva cu versiunea Stepway a modelului Logan MCV inspirat din universul crossover şi, în premieră, cu o nouă serie limitată disponibilă pe modelul Duster şi pe întreaga familie Stepway.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe 7 Martie 2017, Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva versiunea Stepway a modelului MCV. În plus, la standul mărcii va fi expusă în premieră o nouă serie limitată disponibilă pe modelul Duster şi pe întreaga familie Stepway”, anunţă un comunicat al companiei dat publicităţii miercuri.

Conform sursei citate, Logan MCV Stepway are un volum de încărcare pentru bagaje de 573 de litri şi garda la sol înălţată cu 50 de milimetri şi calandrul care aminteşte de cel al modelului Duster.

Modelul Logan MCV este produs în prezent în două uzine ale Grupului Renault, respectiv la cea de la Mioveni şi la uzina de la Tanger, din Maroc.

”Salonul de la Geneva va oferi totodată ocazia prezentării unei noi serii limitate, disponibilă pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy şi Logan MCV) precum şi pe Duster. Numele acestei serii limitate va fi diferit în funcţie de ţară”, mai precizează comunicatul Dacia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.