Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, anunţă că vineri au fost făcute primele plăţi pentru Programul ”Anghel Saligny”, în valoare de peste 58 de milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) arată, într-un comunicat de presă, că a virat suma de 58.368.729,19 lei, în vederea decontării primelor facturi pentru 13 obiective de investiţii finanţate prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”.

”Aşa cum am anunţat zilele trecute, am plătit deja primele facturi depuse de autorităţile locale în cadrul Programului Anghel Saligny, pentru lucrări de modernizare de drumuri, alimentare cu apă şi canalizare", a declarat ministrul Cseke Attila.

Prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, Guvernul, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localităţi (apa, reţeaua de canalizare şi gaze) şi reabilitează drumurile şi podurile.

Situaţia plăţilor efectuate este disponibilă pe site-ul MDLPA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.