Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, anunţă, sâmbătă, că Blue Air va redeschide baza de la Iaşi şi va introduce noi curse directe către Paris, Barcelona, Roma şi alte mari oraşe europene, ca rezultat al implicării autorităţilor. ”Dezvoltarea aeroportului înseamnă dinamism cultural, medical, turistic, social şi economic pentru Iaşi”, afirmă preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Blue Air va redeschide baza de la Iaşi şi va introduce noi curse directe către Paris, Barcelona, Roma şi alte mari oraşe europene. Acesta este rezultatul implicării şi efortului coordonat pe care îl depun Aeroportul Iaşi, Consiliul Judeţean Iaşi şi celelalte instituţii pentru a sprijini dezvoltarea aeroportului şi a deschide Iaşul către noi destinaţii şi noi oportunităţi”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Costel Alexe.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi afirmă că se lucrează în continuare pentru devoltrea aeroprotului.

”Lucrăm în continuare intens, în cadrul grupului de lucru pe care l-am constituit, la proiectul de extindere şi modernizare a infrastructurii aeroportuare pentru că dezvoltarea aeroportului înseamnă dinamism cultural, medical, turistic, social şi, bineînţeles, economic pentru Iaşi”, a mai scris Alexe.

Aeroportul din Iaşi a atins în luna iulie 60 la sută din traficul pe care îl avea în iulie 2019, iar ţinta până la finalul anului este păstrarea destinaţiilor actuale şi creşterea frecvenţelor la zborurile operate la Iaşi. 

Directorul Aeroportului din Iaşi, Vasile Stoicea, a declarat, duminică, pentru News.ro că în iulie 2019 traficul ajunsese la 135.000 de pasageri, iar în acest an, în iulie, s-au înregistrat 80.000 de călători.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.