Opt comune ieşene vor beneficia de investiţii în infrastructura distribuţiei de gaze naturale, acestea fiind primele proiecte finanţate pentru judeţul Iaşi prin Programul Naţional "Anghel Saligny", a anunţat, luni, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Primele opt proiecte pentru investiţii în realizarea, extinderea şi modernizarea infrastructurii de distribuţie a gazelor naturale, în valoare de peste 384 de milioane de lei, finanţate prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", au fost aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Comunele Deleni, Drăguşeni, Dumeşti, Plugari, Popricani, Şcheia, Ungheni, Victoria vor beneficia de investiţii în infrastructura distribuţiei de gaze naturale, proiecte prioritare pentru administraţia liberală şi esenţiale pentru bunul trai al locuitorilor judeţului nostru", a scris, luni seară, pe Facebook preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Costel Alexe.

Potrivit lui Alexe, mii de familii vor beneficia de acest serviciu de bază prin înfiinţarea de noi reţele de distribuţie, continuarea lucrărilor deja existente, dar şi alimentarea cu gaze naturale.

"Reuşim astfel, prin actuala guvernare, să ne ţinem de cuvânt în faţa ieşenilor şi să le oferim o alternativă mult mai viabilă pentru încălzirea locuinţelor. Suntem conectaţi cu toate nevoile românilor şi determinaţi să le oferim un trai cât mai bun!", adaugă şeful CJ Iaşi, Costel Alexe.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.