Retailerul Cora, deţinut de grupul belgian Louis Delhaize Group, a exins de marţi serviciul de cumpărături online cora.ro în Cluj, al doilea oraş ca nivel de dezvoltare după Capitală, astfel că locuitorii din zona Clujului vor putea comanda de acasă produsele de care au nevoie, a anunţat marţi compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 „Clujul este foarte important pentru noi, cu oameni întreprinzători. Oraşul se dezvoltă rapid, era firesc să lansăm cora.ro şi aici. Mă bucur, în plus, că pornim acest nou serviciu la 10 ani de cand am deschis hipermarketul nostru cora la Cluj-Napoca”, a declarat director general al Cora România, Thierry Destailleur.

Comanda la domiciliu va fi livrată în schimbul sumei de 15 lei. Livrarea se face în Cluj şi în localităţile Borhanci, Făget, Sânnicoară, Apahida, Luna de Sus, Floreşti, Tăuţi, Gilău, Baciu, Dezmir, Chinteni, Feleacu, a mai precizat compania.

Prezent pe piaţa românească din 2003, grupul Cora operează în prezent 11 hipermarketuri în Bucureşti şi în marile oraşe.

În 2013, Cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanţ comercial cu livrare tip drive din România.

În prezent, reţeaua punctelor coraDrive a fost extinsă la nivelul celor patru magazine din Capitală. Cora România a lansat şi livrarea la domiciliu, iar astăzi magazinul cora.ro este o replică virtuală a celui clasic.

Principalii competitori ai Cora pe piaţa românească sunt Carrefour sau Auchan.

viewscnt

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.