Retailerul cora a anjunţat luni că deschide două noi magazine în Bucureşti, din cel mai nou concept al său, cora Urban, care deja include 5 magazine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”cora continuă să dezvolte cel mai nou concept al său, cora Urban, cu deschiderea a două noi magazine în Bucureşti. Cele 5 magazine cora Urban deschise în Bucureşti din februarie 2020 până acum consolidează amprenta cora în Bucureşti şi completează oferta deja existentă prin formatul de hypermarket”, anunţă compania.

Reţeaua cora Urban va continua să se dezvolte în Capitală anul acesta şi în alte oraşe anul viitor. 

Magazinele cora Urban au suprafeţe de aproximativ 200 mp. 

Magazinele cora Urban sunt integrate în divizia cora Express, oferind astfel posibilitatea locuitorilor din zonă să-şi comande produse cu livrare acasă în 30 de minute prin partenerii Glovo şi Tazz by emag. 

„Deschidem 2 magazine cora Urban simultan, ceea ce confirmă preocuparea cora de a dezvolta formate de shopping accesibile tuturor clienţilor. Dezvoltarea cora Urban face parte din strategia de dezvoltare a cora România în următorii ani. Am gândit un tip de magazin dinamic, cu produse diverse din cele mai căutate game, cu o organizare atrăgătoare şi eficientă, cu servicii mixte, de la plata unor facturi, până la ridicarea comenzilor online din magazin şi integrarea produselor în alte marketplace-uri”, a spus Claudia Badea, director pentru Comerţul Digital.

cora România este parte a grupului Louis Delhaize. Prezent pe piaţa românească din 2003, brandul operează 10 hipermarketuri în Bucureşti şi în marile oraşe, magazinele cora Urban şi platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.