Coproprietarul Volkswagen, Wolfgang Porsche, va candida pentru încă un mandat, ultimul, în consiliul de supraveghere al producătorului german de automobile, potrivit publicaţiei economice Automobilwoche, citată de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La adunarea generală anuală a Volkswagen din 10 mai, Porsche vrea să fie reales pentru cinci ani.

”După aceea, oamenii mai tineri trebuie să o facă”, a spus el publicaţiei.

Wolfgang Porsche, nepotul fondatorului companiei, Ferdinand Porsche, va împlini 80 de ani în ziua adunării generale, la care intenţionează să participe, se arată în raport.

Pe lângă acest rol în consiliu, Porsche este preşedintele consiliului de supraveghere al Porsche AG şi al Porsche SE şi membru al consiliului de supraveghere al Audi.

Succesorul dorit al lui Wolfgang Porsche este nepotul său, Ferdinand Oliver Porsche, în vârstă de 62 de ani, dar familia nu a luat o decizie oficială.

În septembrie anul trecut, Volkswagen a sfidat pieţele volatile de capital prin oferta publică iniţială (IPO) a mărcii de maşini sport Porsche, obţinând o evaluare de 75 de miliarde de euro (72 de miliarde de dolari), în al doilea cel mai mare debut pe piaţă din Germania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.