Inspectorii vamali au confiscat încălţăminte sport, susceptibilă a fi contrafăcută, în valoare de şase milioane de lei, care sosise în Portul Constanţa Sud Agigea din China şi care era destinată unei firme din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Autorităţii Vamale Române au anunţat, miercuri, că lucrătorii vamali au controlat mărfurile aflate într-un container sosit din China, aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în Ucraina.
 
“Ca urmare a controlului, inspectorii vamali au descoperit peste 7.000 perechi de încălţăminte sport susceptibilă de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mai multe mărci protejate la nivel internaţional. Valoarea totală a bunurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 6.000.000 lei”, au anun’at reprezentanţii ANV. 
 
Mărfurile respective, susceptibile a fi contrafăcute, au fost trimise pentru expertizare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.