Consiliul Concurenţei a anunţat joi că analizează tranzacţia prin care General Vending Ro SRL intenţionează să preia DAIR Comexim 2000 SRL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care General Vending Ro SRL intenţionează să preia D.A.I.R. Comexim 2000 SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

General Vending Ro SRL se ocupă cu revânzarea aparatelor şi a produselor pentru vending office coffee services (OCS) şi industria hotelurilor, restaurantelor şi cafenelelor (HoReCa). Compania este controlată de grupul italian General Vending Spa.

DAIR Comexim 2000 SRL, care a intrat pe piaţa din România în anul 1999, se ocupă cu revânzarea aparatelor şi a produselor pentru domenii de vending OCS şi HoReCa.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care va evalua tranzacţia în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.