Consiliul Concurenţei a anunţat vineri că analizează tranzacţia prin care Fondo Italiano d'Investimento SGR S.p.A şi Registro Italiano Navale intenţionează să preia Rina S.p.A. şi filialele sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Fondo Italiano d'Investimento SGR S.p.A şi Registro Italiano Navale intenţionează să preia Rina S.p.A. şi filialele sale”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Conform prevederilor Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Fondo Italiano d'Investimento SGR S.p.A. este o companie de management, care investeşte direct în IMM-uri italiene şi/sau, indirect, în fonduri de investiţii. În tranzacţia evaluată de autoritatea de concurenţă, Fondo Italiano d'Investimento SGR S.p.A. acţionează în numele fondurilor de investiţii Fondo Italiano Consolidamento e Crescita - FICC şi Fondo Italiano Consolidamento e Crescita II - FICC II.

Registro Italiano Navale este o organizaţie privată fără scop lucrativ, care desfăşoară şi promovează activităţi şi iniţiative care vizează protejarea vieţii umane, a proprietăţii şi a mediului înconjurător.

Grupul Rina oferă în principal activităţi de certificare, servicii de clasificare a navelor, servicii de inginerie şi, în general, servicii avansate pentru industrie.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.