Consiliul Concurenţei a anunţat, luni, că analizează tranzacţia prin care fondul de investiţii Abris CEE Mid-Market Fund III LP preia compania Dentotal Protect, fondată de familia Dogariu, unul dintre cei mai mari distribuitori de consumabile şi echipamente pentru cabinete şi laboratoare stomatologice, prin intermediul companiei Dakr Holdings Limited.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, a informat luni autoritatea de concurenţă.

Abris CEE Mid-Market Fund III LP este un fond de investiţii care face parte din Grupul Abris, prezent pe piaţa din România prin diferite companii care desfăşoară activităţi în mai multe domenii, cum ar fi: gestionarea deşeurilor, sectorul produselor igienico-sanitare etc.

Dakr Holdings Limited este o companie de tip holding care face parte din Grupul Abris.

Dentotal Protect este un distribuitor de consumabile şi echipamente pentru cabinete şi laboratoare stomatologice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.