Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că analizează tranzacţia prin care Cheil Germany preia controlul unic asupra Centrade Integrated, în condiţiile în care operaţiunea depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La începutul lunii mai, Cheil Germany a anunţat că a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al agenţiei digitale Centrade Integrated.

Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că va evalua această tranzacţie.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), operaţiunea propusă este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Ca urmare, autoritatea de concurenţă va evalua această tranzacţie în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, a informat marţi autoritatea de concurenţă.

Cheil Germany GmbH este o societate cu răspundere limitată, care funcţionează conform legislaţiei din Germania. Compania desfăşoară activităţi de planificare, dezvoltare şi implementare de concept de publicitate şi de marketing, respectiv strategii de marketing. În prezent, Cheil Germany nu este activă pe piaţa din România.

Centrade Integrated este o companie românească ce activează pe piaţa media. Principalul obiect de activitate al societăţii este furnizarea de servicii de comunicări de marketing.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.