Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Westgate Romania a preluat dreptul de utilizare a mărcilor Stanleybet şi a domeniilor www.stanleysport.ro şi www.stanleybet.ro, ce aparţin Stanley International Betting Limited.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante”, a anunţat joi autoritatea de concurenţă.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Anterior acestei operaţiuni, Stanley International Betting Limited, prin mărcile Stanleybet şi domeniile menţionate,a realizat activităţi aferente pariurilor tradiţionale (offline) şi a pariurilor online.

Westgate Romania a activat exclusiv în domeniul exploatării maşinilor electronice cu câştiguri, iar odată cu dobândirea licenţei asupra mărcilor precizate activează şi în domeniul pariurilor tradiţionale (offline), respectiv al pariurilor online.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.