Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a autorizat tranzacţia prin care grupul de investiţii Wendel, prin intermediul Constantia Flexibles International GmbH, preia compania Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama AS, Turcia, producător de ambalaje pentru industria alimentară şi nealimentară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care grupul Wendel, prin intermediul Constantia Flexibles International GmbH, preia compania Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama A.S., Turcia", a informat autoritatea de concurenţă.

"În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", mai arată autoritatea de concurenţă.

 Wendel este un grup de investiţii ce deţine un portofoliu de societăţi care activează în diverse industrii, precum fabricarea de ambalaje flexibile, certificare şi verificare, fabricarea şi distribuţia de vopseluri, servicii de formare, infrastructură globală de telecomunicaţii mobile sau fabricarea de materiale de acoperire şi produse de finisare a pielii de înaltă performanţă. Grupul Wendel este prezent pe piaţa românească prin intermediul companiei Bureau Veritas care desfăşoară activităţi de testare, verificare şi certificare.

Propak Ambalaj Üretim ve Pazarlama Anonim Şirketi din Turcia activează în domeniul producerii şi comercializării de ambalaje flexibile pentru industria alimentară şi nealimentară.

 

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.