Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a autorizat tranzacţia prin care grupul Evofarm intenţionează să preia 22 de farmacii aparţinând companiei Farmacia de la Ţară SRL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care grupul Evofarm intenţionează să preia 22 de farmacii aparţinând companiei Farmacia de la Ţară SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, precizează autoritatea de concurenţă.

Grupul Evofarm este prezent pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice prin magazine specializate, precum şi pe piaţa comerţului cu ridicata.

Farmacia de la Ţară SRL este prezentă, de asemenea, pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice prin magazine specializate. Cele 22 de farmacii ce urmează a fi preluate de grupul Evofarm sunt localizate în judeţele Dâmboviţa, Giurgiu, Ilfov şi Teleorman.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.