Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a autorizat tranzacţia prin care Grampet Logistics SRL, parte a grupului feroviar şi logistic Grampet, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, intenţionează să preia Electromontaj Carpaţi SA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Grampet Logistics S.R.L. intenţionează să preia Electromontaj Carpaţi SA”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Grampet Logistics S.R.L. este un furnizor de soluţii de transport în Europa şi în Asia, care integrează diferite moduri de transport şi servicii auxiliare în lanţul logistic, oferind servicii personalizate. Compania este membră a grupului Grampet, activ în principal pe piaţa serviciilor de transport de mărfuri, cu precădere transport feroviar, şi a activităţilor conexe.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Electromontaj Carpaţi S.A. are ca obiect principal de activitate lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această tranzacţie nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.