Consiliul Concurenţei a anunţat vineri că a autorizat tranzacţia prin care danezii de la Givesco A/S preiau producătorul de carne de pui Sam Mills Business Investment Holding.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Givesco A/S preia Sam Mills Business Investment Holding. În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea lor cu un mediu concurenţial normal”, a anunţat autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe pagina web a autorităţii de concurenţă după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Givesco A/S din Danemarca desfăşoară, în România, activităţi de comercializare a produselor din mai multe domenii, precum: patiserie, textile, componente şi ansamble hidraulice, componente auto.

Sam Mills Business Investment Holding este o societate de tip holding, având în portofoliu companii cu activitate în diverse sectoare, de la producţia de carne de pui şi până la cea de paste şi apă îmbuteliată.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.