Consiliul Concurenţei a anunţat, joi, că a autorizat tranzacţia prin care Dental Ventures Capital preia compania Dentstore şi controlul unic indirect asupra Rebox Concept.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Dental Ventures Capital preia compania Dentstore SRL şi controlul unic indirect asupra Rebox Concept SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

"În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, notează autoritatea de concurenţă.

Dental Ventures Capital SRL este o companie de tip holding care face parte din Grupul Abris, prezent pe piaţa din România prin mai multe companii care desfăşoară activităţi în domenii precum: distribuţia de consumabile şi echipamente pentru cabinete şi laboratoare stomatologice, reciclare – colectare de deşeuri şi producţie de fibre din polyester reciclat, sectorul produselor igienico-sanitare, lucrări de instalaţii electrice, activităţi de realizare a softului la comandă şi furnizare de servicii privind sistemele/centrele de securitate etc.

Dentstore SRL distribuie, în principal, consumabile şi echipamente pentru cabinete şi laboratoare stomatologice, iar în secundar alte produse medicale (generale).

Rebox Concept SRL desfăşoară activităţi de logistică şi suport pentru activitatea de distribuţie de consumabile şi echipamente medicale stomatologice.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.