Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că a autorizat tranzacţia prin care Innova/6 SCA SICAV-RAIF preia compania Optiplaza SRL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", a anunţat autoritatea de concurenţă într-un comunicat.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Innova/6 SCA SICAV-RAIF face parte din grupul Innova, care deţine mai multe fonduri de investiţii în sectoare precum servicii financiare, tehnologie – media – telecomunicaţii, energie, alimentar sau industria transporturilor.

Optiplaza este o companie care se ocupă cu comercializarea articolelor de optică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.