Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că a autorizat tranzacţia prin care Innova/7 SCA SICAV – RAIF intenţionează să preia, prin intermediul Fastnet S.a.r.l., compania Netopia Holding SA şi firmele controlate de aceasta – Netopia Financial Services SRL, Web2SMS SRL, Mobilpay SRL şi MPX Pay Services SRL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Innova/7 SCA SICAV – RAIF intenţionează să preia, prin intermediul Fastnet S.a.r.l., compania Netopia Holding S.A. şi firmele controlate de aceasta – Netopia Financial Services SRL, Web2SMS SRL, Mobilpay SRL şi MPX Pay Services SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Innova/7 SCA SICAV – RAIF face parte din Grupul Innova, care include mai multe vehicule de investiţii.

Fastnet S.a.r.l. este un vehicul investiţional înfiinţat special cu scopul de a realiza tranzacţia.

Netopia Holding şi firmele pe care le controlează oferă servicii pentru companiile care desfăşoară comerţ electronic, inclusiv soluţii de plată online şi cu telefonul mobil şi servicii de marketing digital.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, mai anunţă autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.