Compania IT SCC Services România a investit 1,5 milioane de euro într-un nou sediu la Iaşi, unde lucrează în prezent 600 de angajaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La evenimentul de inaugurare a sediului SCC Services din Iaşi au participat Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii în România, Peter Rigby, fondatorul grupului Rigby şi al SCC Group, autorităţi locale, dar şi parteneri de afaceri ai companiei.

"Investiţia în noul sediu de 4.000 de metri pătraţi din clădirea IDEO se ridică la 1,5 milioane de euro. Avem deja 600 de angajaţi, ne dorim încă 50 până la sfârşitul anului. Dacă vor apărea noi oportunităţi de business pentru mărirea echipei, vom găsi soluţii cu siguranţă pentru zona de birouri. Le oferim angajaţilor condiţii excelente de muncă, astfel încât să petreacă în mod plăcut cât mai mult timp la serviciu“, a spus Cristian Nistor, Brand Manager SCC Services Iaşi.

La rândul său, managerul general al SCC Services România, Mihai Bondar, a precizat că angajaţii sunt în permanenţă susţinuţi şi încurajaţi de companie pentru a face performanţă la Iaşi.

"Ne bazăm pe tehnologii ale viitorului, care ne fac mai eficienţi operaţional şi care ne crează avantaje de cost. Suntem aici la Iaşi şi ne vom dezvolta în continuare prezenţa noastră în aceste birouri moderne“, a precizat Mihai Bondar.

Preşedintele Tester Grup Iaşi, dar şi dezvoltatorul clădirii IDEO, Bogdan Piţigoi, a afirmat că Iaşiul s-a consacrat deja ca pol important al industriei IT din România.

"SCC Services România este unul dintre pionierii industriei IT din Iaşi şi din ţară încă din anul 2006. De atunci, compania s-a dezvoltat extraordinar şi mă bucur că oferă condiţii excelente de lucru“, a afirmat Bogdan Piţigoi.

Industria IT din Iaşi numără în prezent peste 23.000 de angajaţi, iar companiile care activează în domeniu spun că au proiecte noi, dar se confruntă cu lipsa specialiştilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.