Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a finalizat luni lucrările de reparaţii la structura rutieră a pistei de decolare/aterizare nr. 1 a Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti, care au durat 35 de zile şi au acoperit o suprafaţă de circa 43.000 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Finalizarea lucrărilor permite operarea pistei nr. 1 la capacitate maximă, inclusiv în condiţii de vizibilitate redusă (ceaţă, ninsoare abundentă) sau vreme nefavorabilă”, a anunţat marţi Aeroporturi Bucureşti.

Compania precizează că a luat permanent toate măsurile necesare pentru desfăşurarea în deplină siguranţă şi securitate a activităţilor aeroportuare şi pentru asigurarea confortului pasagerilor care tranzitează Aeroportul Henri Coandă.

Lucrările au acoperit o suprafaţă de 42.945 metri pătraţi, din care 40.820 mp la pista nr. 1 şi alţi 2.125 mp la una dintre căile rulare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.